Body in Progress
Created by Ductime
tekst
DSC4488

Mijn naam is Sandra Stam en sinds januari 2008 ben ik Body in Progress gestart (Yoga, Pilates & Massages in het Gooi).

Mijn leven heeft altijd in het teken gestaan van bewegen.

Na de klassieke dansopleiding te hebben afgerond aan de Nel Roos Academie in Amsterdam ben ik jarenlang werkzaam geweest in verschillende musicals voor Joop van den Ende Theaterproducties. Onder meer in Cabaret, Chicago en Saturday Night Fever.

Daarna ben ik me meer gaan toeleggen op het lesgeven. Als snel kwam ik in aanraking met yoga en het voelde als thuiskomen in mijn eigen lichaam.

In 2010 heb ik de Ashtanga -Vinyasa Yoga Teacher Training (200 uur Yoga Alliance) afgerond bij YogaTeacher in Amsterdam onder leiding van Johan Noorloos en Marcel van de Vis-Heil.

Om mezelf te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig workshops en teacher trainingen bij onder andere Katiza Satya Ivulic, Anat Geiger, Sarah Powers, Shiva Rea, Simon Park en José de Groot. Mijn interesse is verder uitgegroeid tot ook de rustigere vormen van yoga en meditatie.

Naast yoga docente ben ik ook gecertificeerd Pilates docente, geef ik één op één sessies Yoga/Pilates en (Ayurvedische) Massages.

Door de combinatie van Yoga, Pilates en het geven van Ayurvedische massages ben ik meer in contact gekomen met mezelf en ervaar ik meer innerlijke rust. Dit gevoel wens ik iedereen toe en er is niets mooier om dit te mogen overbrengen op andere mensen.

Ik hoop jullie te ontmoeten in één van mijn lessen of tijdens een massage zodat ik mijn ervaring, enthousiasme en energie met jullie kan delen.

Liefs, Sandra.